Михаела Филева е от младите звездни на родната музикална сцена, която

...
Михаела Филева е от младите звездни на родната музикална сцена, която
Коментари Харесай

Детската мечта, която Михаела Филева сбъдна

Михаела Филева е от младите звездни на родната музикална сцена, която от години потвърждава, че с труд и неизменност всичко се реализира. Именно по този начин съумя да стане едно от най-популярните имена. А с изключение на за работа, съумява да откри време и за обичаните си занимания. Едно от тях е да пътува по света.
 Михаела Филева зад София Прайд - по какъв начин и за какво певицата си навлече гнева на своите почитатели
Когато Михаела Филева не се тормози да пази това, в което има вяра

Кой и за какво атакува певицата в обществените мрежи

Вчера, 29 април, певицата се похвали, че е съумяла да сбъдне една своя детска фантазия - да посети Колумбия. Заслужената отмора за нея идва след няколко " много щури в работен смисъл " седмици, пред които е спяла единствено по 3-4 часа на нощ, с цел да успее с всичко. Изрази и нетърпението си да изненада своите фенове с новите неща, които е подготвила.

Но в годините, в които е в музикалния бизнес, се е научила, че с цел да не прегаря е належащо от време на време да презарежда батериите, да има баланс сред персоналното и професионалното.
 Снимка 663154

А в този момент след следващия претрупан интервал е пристигнало " заслуженото вдишване на мирис " - този път под формата на мечтаното пътешестване. И е уверена, че да си офлайн е новото измерение на лукса.
 Как наподобява Нети по долни дрехи
Как наподобява Нети по долни дрехи

На 48 година актрисата и певица има незабравим външен тип

На фотосите, които Михаела Филева показа в обществените мрежи, виждаме две огромни туристически раници, което най-вероятно значи, че компанията в това премеждие на хиляди километри от вкъщи ще й прави нейната половинка. А ние се надяваме да не бъде от самото начало в Колумбия офлайн и да ни показа най-впечатляващите моменти в " люлката на магическия натурализъм ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР